Πρώτος «πελαργός» το «Blue Star Delos»

pelargos paidia

Το πρώτο παιδί της χώρας για το 2016, δεν το έφερε. ο πελαργός, αλλά το πρώτο πλοίο που μπήκε τη νέα χρονιά στο λιμάνι του Πειραιά. Στο «Blue Star Delos» που ήταν το πρώτο πλοίο που κατέπλευσε με την είσοδο του Νέου Έτους στο λιμάνι του Πειραιά, προερχόμενο από Θήρα, Νάξο και Πάρο. Συγκεκριμένα ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα με την είσοδο του «Blue Star Delos» στο πρώτο λιμάνι της χώρας, έγκυος επιβάτις που είχε επιβιβασθεί νωρίτερα στο λιμάνι της Πάρου, με την βοήθεια του πληρώματος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Στον πλοίαρχο του «Delos» και το πλήρωμά του έδωσαν ευχές ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος.

Μένει προς διερεύνηση ποιος θα είναι ο νονός του πρώτου παιδιού του 2016. To Portnet πάντως , μαζί με τις ευχές του στο νεογέννητο, προτείνει να είναι τρεις «θεσμικοί» οι νονοί : Το υπ. Ναυτιλίας, ο ΟΛΠ και η Ένωση Ακτοπλόων . Αν μη τι άλλο, μπορεί να φέρει σε όλους τύχη - την οποία όλοι άλλωστε όλοι τους χρειάζονται σ΄ αυτό το δίσεκτο.