Αστέρια στους αγώνες Beach Water Polo στα Βοτσαλάκια!

Με επιτυχία και με ξεχωριστές παρουσίες ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Beach Water Polo που πραγματοποιήθηκαν από την Παρασκευή 2 έως και Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καστέλλας «Ανδρέας Γαρύφαλλος», στα Βοτσαλάκια του Πειραιά.

Ο πρόεδρος του Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης δήλωσε :
«Άλλη μία αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία. Με τη συμμετοχή πάνω από 30 ομάδων και με πάρα πολλούς επισκέπτες γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι ο Πειραιάς, η πόλη μας, αποτελεί πόλο έλξης για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Το Beach Water Polo διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Πλαζ Βοτσαλάκια και πλέον έχει γίνει θεσμός.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν με τις ομάδες τους, όλους όσους επισκέφτηκαν την πόλη μας και την πλαζ Βοτσαλάκια για να παρακολουθήσουν τους αγώνες, τους Ολυμπιονίκες μας, Καπότση Μάριο και Φουντούλη Γιάννη, που με την παρουσία τους έδωσαν μία άλλη λάμψη στους αγώνες μας και τέλος στον Αντρέα Γαρύφαλλο και όλους τους συνεργάτες του. Ραντεβού ξανά του χρόνου…»

eep logo