Δόμνα: Εξόρμηση στον Σαρωνικό!

Είναι γνωστό ότι τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τα Κύθηρα με τα Αντικύθηρα και η χερσόνησος της Τροιζηνίας παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στις βουλευτικές εκλογές καθώς, ας μην το λησμονούμε, η εκλογική περιφέρεια ονομάζεται Α’ Πειραιά και Νήσων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους πολιτευόμενους με τη Νέα Δημοκρατία, αφού στα νησιά και την χερσόνησο ιστορικά και διαχρονικά συγκεντρώνει σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων.

Κάπως έτσι η υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία θα διεκδικήσει την εκλογή της με το κυβερνών κόμμα, σκέφτηκε ότι πρέπει να «ανοιχτεί» στον Σαρωνικό. Μετά την επίσκεψη της στην Ύδρα, λοιπόν, το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν αφιερωμένο στην Χερσόνησο: Μέθανα, Γαλατάς, τα ορεινά χωριά και γενικώς όλη η Τροιζηνία ήταν στο πρόγραμμα της επίσκεψης.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με φορείς, αλλά και κατοίκους της περιοχής, για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Συναντήθηκε, βεβαίως, με τον δήμαρχο της περιοχής Σπύρο Πολλάλη, επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο και το Αστυνομικό Τμήμα Μεθάνων. Εκεί, ενημερώθηκε για τις ανάγκες των σωμάτων ασφαλείας, αλλά και για τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την περαιτέρω ενίσχυση των υπηρεσιών, εργαζόμενους στο ΚΔΑΠ Μεθάνων, ενώ παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος και Τροιζηνίας, για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Όμως το πιο σημαντικό από το «γεμάτο αυτό Σαββατοκύριακο» ήταν η επαφή με πολίτες της ευρύτερης περιοχής. Γιατί καλή και χρήσιμη για έναν πολιτικό η προβολή από τα Μέσα, αλλά καθοριστική είναι πάντα η άμεση και προσωπική επαφή με τους πολίτες. Για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και την καθημερινότητα των οποίων η «όμορφη Δόμνα» έκανε ξεχωριστή μνεία.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος (και) στον Πειραιά…

 

eep logo

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ