Καθαρή πρωτιά Μειμαράκη στον Πειραιά

meimarakis paravan

Μπορεί η ΝΔ να καθυστέρησε εντυπωσιακά στην ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων για το α’ γύρο των εσωκομματικών της εκλογών, για το δήμο Πειραιά πάντως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Περίπου 7.000 Νεοδημοκράτες πήγαν στις κάλπες και ανέδειξαν θριαμβευτή με ποσοστό κοντά στο 47% τον Βαγέλλη Μειμαράκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ποσοστό κοντά στο 29% (περίπου στο πανελλαδικό του ποσοστό) είναι καθαρά δεύτερος, ενώ τρίτος με ένα 13, 5% αναδεικνύεται ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Πολύ χαμηλά με ποσοστό κάτω του 12% τέταρτος έρχεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας , τον οποίο δεν φαίνεται να βοήθησαν οι συχνές κάθοδοι στο λιμάνι, ούτε η «ευλογία» του Μητροπολίτη, ούτε καν το «πλασάρισμα» του δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Μητροπολίτη κ.κ. Σεραφείμ, αλλά και τον (αμήχανο ως ΠΑΣΟΚ) δήμαρχο Γ. Μώραλη ανήμερα του Αγίου Ελευθερίου, όταν κατέβηκε στην εορτάζουσα ομώνυμη Εκκλησία στα Καμίνια.
Εμ, βορειοελλαδίτης και κυρίως δηλωμένος ΠΑΟΚτζής, δεν έπρεπε να περιμένει ότι θα μπορούσε ποτέ να πείσει τους έστω Νεοδημοκράτες πειραιώτες γαύρους. Τς, τς , στοιχειώδες αγαπητέ μου Γουώτσον…

eep logo