Το «Νο 1» από τον Δελαγραμμάτικα στον Μώραλη!

Την Κάρτα Διαρκείας με το Νο 1, για την ομάδα βόλεϊ του «Πορφύρα», που είχε κρατήσει, τιμητικά, για τον πρώτο δημότη της πόλης του Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, παρέδωσε στον δήμαρχο ο υπεύθυνος και «ψυχή» της ομάδας (συνάδελφος εκτός των άλλων), Νίκος Δελαγραμμάτικας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους γνωρίζονται σχεδόν 30 χρόνια (από το 1993) όταν ο Γ. Μώραλης εμπλέχτηκε στα διοικητικά του Ολυμπιακού, ενώ ο Ν. Δελαγραμμάτικας κάλυπτε το ρεπορτάζ του Θρύλου.

Ο πειραιώτης παράγοντας του βόλεϊ υπογραμμίζει στην σχετική του ανάρτηση ότι ο δήμαρχος Πειραιά «είναι πάντα κοντά ( και ) στο βόλεϊ του «Πορφύρα» και στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται».
Υπενθυμίζει δε ότι ο «Πορφύρας» ανήκει στην (σχετικά μικρή) κατηγορία ομάδων «με αρχές που δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη, περιμένουν την βοήθεια των πολλών γιατί ποτέ δεν θέλουν να είναι εξαρτημένες από έναν, για λόγους αξιοπρέπειας αλλά και για να έχουν διαχρονικότητα»...

Συγχαρητήρια, λοιπόν σε όλους: Τον «Πορφύρα» κι ότι εκπροσωπεί, το δήμαρχο που συμπαραστέκεται και φυσικά τον Δελαγραμμάτικα που αγωνίζεται όσο μπορεί!