Διονύσης Σαββόπουλος: «Εμείς του ’60 οι εκδρομείς είμαστε ευπαθείς»...

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος και το ανακοίνωσε με ανάρτησή του το βράδυ της Παρασκευής, σημειώνοντας πως: «Εμείς του ’60 οι εκδρομείς είμαστε ευπαθείς» και «δυστυχώς, κανείς πια δε φοράει μάσκα».

Ενημέρωσε επιπλέον τον Νίκο Πορτοκάλογου ότι λόγω του κορωνοϊού δεν θα μπορέσει να παραστεί στη συναυλία του στο Ηρώδειο στις 8 και 9 Ιουλίου και ζήτησε από όσους πάνε στη συναυλία να τον συγχωρήσουν για την απουσία του.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Διονύση Σαββόπουλου αναφέρει:

Πολύ λυπάμαι Νίκο Πορτοκάλογλου που τελικά δε θα ’μαι πλάι σου στο Ηρώδειο, αλλά «εμείς του ’60 οι εκδρομείς» ανήκουμε στους… ευπαθείς. Φταίει η ηλικία, η νέα έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού, ο φόβος του γιατρού μου για τον συγχρωτισμό στις πρόβες, στα καμαρίνια, στην ορχήστρα. Και δυστυχώς κανείς πια δε φοράει μάσκα.

Το προηγούμενο διάστημα που η πανδημία βρισκόταν σαφώς σε αποδρομή είχα ξενοιάσει και ανακοινώσαμε ότι θα είμαι και εγώ στη γιορτή, τη δική σου αλλά και του κόσμου που σε παρακολουθεί με συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον εδώ και 40 χρόνια. Γιατί είσαι πολύ καλός Νίκο. Δεν είναι μόνο το σπουδαίο ταλέντο και η εργατικότητά σου, είναι επίσης η ακεραιότητα, η παιδεία και το σεμνό σου ήθος που βοήθησαν την τέχνη μας, του τραγουδοποιού, να γίνει διακριτή και πιο σεβαστή, αφού δεν πτοήθηκες εσύ από τα βαριά πεπόνια της εντεχνίλας ούτε απ' τις υπανάπτυκτες ελίτ της μεγάλης πίστας.

Και εσείς καλοί μου θεατές, συγχωρήστε με. Η καρδιά μου πάντως θα 'ναι εκεί, και από μακριά θα τον καμαρώνω κι εγώ που κλείνει φέτος τα 40 χρόνια ενός συναρπαστικού ταξιδιού ο φίλος μας.
«Και να ένας λόγος σοβαρός που είναι ωραίος». Γιορτή για πάντα Νίκο!

Φίλος
Διονύσης Σαββόπουλος

ETEKA_Desktop

eep logo