Όταν ο Μώραλης τρολάρει τον Μπελαβίλα!

Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε στο Κανάλι-Ένα ο επικεφαλής του "Πειραιάς για Όλους", Νίκος Μπελαβίλας, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης του απάντησε με έναν αποστομωτικό τρόπο.
Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Πειραιά υπενθυμίζει στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ ότι, σε σχέση με τις εργασίες της Τσαμαδού που ο Ν. Μπελαβίλας υποστηρίζει ότι θα παραδοθούν στα μέσα Αυγούστου, αντίθετα παραδίδονται μόλις πριν το τέλος του Ιουνίου.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Μώραλη έχει ως εξής:
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς για όλους» κ. Νίκος Μπελαβίλας ανέφερε το Σάββατο 25/6 στους δημοσιογράφους Γιάννη Κλάδη και Νίκο Παρασκευά, στο "Κανάλι Ένα" ότι το έργο της ασφαλτόστρωσης στην οδό Τσαμαδού, σύμφωνα με τη δική του του άποψη θα παραδοθεί, στην καλύτερη περίπτωση στις 15/8!!!
Το έργο παραδίδεται αύριο 29/6!!!!
Λίγο μετά ανέφερε ότι θα υπάρξει χειρότερη ταλαιπωρία για τους υπόλοιπους εμπόρους της Τσαμαδού, από Ηρώων Πολυτεχνείου έως Γρηγορίου Λαμπράκη, όταν ξεκινήσει αυτό το κομμάτι του έργου.
Τον ενημερώνουμε ότι ποτέ δεν προκηρύχθηκε ούτε φυσικά υπάρχει κάποιο προγραμματισμένο έργο για αυτό το κομμάτι της Τσαμαδού.
Την ίδια άραγε ευστοχία και εγκυρότητα θα έχουν και οι εκτιμήσεις του στα υπόλοιπα θέματα που του τέθηκαν από τους δυο δημοσιογράφους ή «άνοιξε» ο ίδιος χωρίς κανέναν λόγο, απόδειξη ή πραγματικό στοιχείο;
Προφανώς έχει επηρεαστεί από το προεκλογικό κλίμα που αφορά όμως ενδεχόμενες βουλευτικές εκλογές. Του υπενθυμίζουμε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι σε 16 μήνες!
Για τα θέματα λοιπόν του Δικαστικού Μεγάρου, της ολοκλήρωσης του έργου του Μετρό, το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος και των κτιρίων της ΧΡΩ.ΠΕΙ. θα τοποθετηθώ συνολικά στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς η δική μου άποψη δεν είναι ότι επέρχεται καταστροφή και προβλήματα ή ότι δεν υπάρχει στρατήγημα στον Δήμο Πειραιά, αλλά αντιθέτως ότι και στρατηγική υπάρχει -καθώς άλλωστε έχει ήδη αναγνωριστεί - αλλά και ότι οι εξελίξεις είναι ιδιαιτέρως θετικές για την πόλη.
Τελικός κριτής βέβαια θα είναι και πάλι οι πολίτες, στη λήξη και αυτής της δημαρχιακής θητείας.

ETEKA_Desktop

eep logo