Η Δόμνα κι η Νεάμι

Είναι γνωστό ότι η Δόμνα Μιχαηλίδου θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ στην Α’ Πειραιά και Νήσων, όποτε και αν γίνουν εκλογές. Άλλωστε η υφυπουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών στο λιμάνι γεννήθηκε και μεγάλωσε και διατηρεί ακόμη το πατρικό της σπίτι στην πλατεία Τερψιθέας, όπου θα λειτουργήσει το πολιτικό της γραφείο.

Την περασμένη Παρασκευή μάλιστα έκανε και την πρώτη της προεκλογική εμφάνιση, επισκεπτόμενη την Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι.
Στη συνέχεια μαζί με έναν γνωστό πειραιώτη επιχειρηματία και έναν πειραιώτη δημοσιογράφο ήπιαν ένα ποτό και «τσίμπησαν» κάτι ελαφρύ σε γνωστό κεντρικό εστιατόριο της πόλης.
Η κουβέντα, όπως ήταν αναμενόμενο, στράφηκε γύρω από προεκλογικά ζητήματα, μέχρι που σημειώθηκε μια απρόσμενη έκπληξη.Η εικονιζόμενη 21χρονη ελληνο -ιταλίδα πλησίασε το τραπέζι της Δόμνας Μιχαηλίδου, της συστήθηκε και την συνεχάρη για την όλη δημόσια παρουσία της. Μάλιστα, η νεαρά Νεάμι, όπως ονομάζεται, που ζει στο Λονδίνο, αλλά ψηφίζει στον Πειραιά, φάνηκε εξαιρετικά ενημερωμένη για την πολιτική κατάσταση στην χώρα, διαψεύδοντας έτσι το στερεότυπο ότι οι νέοι δήθεν δεν ασχολούνται με την πολιτική.

Κάπως έτσι η «πρώτη» προεκλογική της Δόμνας Μιχαηλίδου ξεκίνησε με το ...δεξί!

ETEKA_Desktop

eep logo

OuranosVeakeioBanner