Πολιτικός Πολιτισμός στην Έκθεση Βιβλίου

Η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι που ολοκληρώθηκε την Κυριακή αποτέλεσε το πεδίο έκφρασης αυτού που αποκαλούμε «πολιτικό πολιτισμό». Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή το βράδυ στο περίπτερο των βιβλιοπωλείων Παρασκευόπουλου , όπου φιλοξενήθηκαν και οι εκδόσεις «Τόπος», ο πειραιώτης δημοσιογράφος και συγγραφέας Νότης Ανανιάδης υπέγραφε αντίτυπα από το τελευταίο μυθιστόρημα του «Καμένη Χώρα», που κυκλοφορεί από τον ίδιο εκδοτικό οίκο. 
Εκεί λοιπόν συναντήθηκαν ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης, βουλευτές των και στελέχη των κύριων κομμάτων της χώρας, κυβερνητικοί παράγοντες και εκπρόσωποι της πειραϊκής κοινωνίας, αλλά και φυσικά φίλοι του Ν.Α.

Ο φακός του Δημήτρη Βρανά αποτύπωσε μερικά χαρακτηριστικά ενσταντανέ από την όμορφη αυτή εκδήλωση.


Ο δημοσιογράφος και εκδότης, πρώην αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κατσικάρης, η εκπαιδευτικός Δήμητρα Καλλιανώτη, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιδήμαρχος Πειραιά Δημήτρης Καρύδης και ο βουλευτής της ΝΔ στην Β’ Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος με τον συγγραφέα.


Ο βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιά και στρατηγός ε.α Νίκος Μανωλάκος με τον συγγραφέα


Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά Χρήστος Λαμπρίδης με τον συγγραφέαΗ υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και υποψήφια βουλευτής στην Α’ Πειραιά με τον Νότη ΑνανιάδηΟ επικοινωνιολόγος Ευτύχης Βαρδουλάκης, ο Δ. Καρύδης, ο Δ. Κατσικάρης, ο Ν. Ανανιάδης, ο Ν. Μανωλάκος και ο τραπεζικός Μηνάς Περάματζης

(Στην κεντρική φωτογραφία, ο πρόεδρος των Βιβλιοπωλών Πειραιά Ν. Γαργαρόπουλος, ο Δ. Κατσικάρης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο συγγραφέας και ο αντιδήμαρχος Δ. Καρύδης)

ETEKA_Desktop

eep logo

KKE_Jun2022