Για την Ουκρανία που αγωνίζεται: Από τον Πειραιά και την Οδησσό!

moralis mpoumparas

Αν και έχει δεχτεί επιθέσεις η Οδησσός, δεν έχει ευτυχώς την μοίρα της Μαριούπολης – προς το παρόν τουλάχιστον. Παρόλα αυτά, κινδυνεύει. Αυτό όμως δεν κάνει τους ανθρώπους της και ιδίως τους Έλληνες που δραστηριοποιούνται στην ιστορική πόλη, με την οποία ο Πειραιάς είναι αδελφοποιημένος, να στέκονται δίπλα στους άλλους συμπολίτες τους.

Όπως ο εικονιζόμενος πρόεδρος του Παραρτήματος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού στην Οδησσό, Παντελής Μπούμπουρας. Ο οποίος αγόρασε τις προάλλες 200 εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα Ολυμπιακού-Σαχτάρ Ντόνετσκ για την Ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη των προσφύγων!

«Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αναδεικνύουν τη σημασία της προσφοράς, είναι άξιες συγχαρητηρίων και ελπίζω να βρουν μιμητές» σημειώνει σε σχόλιο του ο δήμαρχος Πειραιά κι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός που είχε την πρωτοβουλία, Γιάννης Μώραλης.

ΥΓ.
Για να ελαφρύνουμε πάντως το κλίμα των ημερών η είδηση θα μπορούσε να αναζητηθεί και αλλού. Στην φωτογραφία από παλαιότερη επίσκεψη του δημάρχου στην Ουκρανία τον βλέπουμε να φοράει γραβάτα! Πόσες φορές τον έχετε ξαναδεί έτσι ντυμένο;

eep logo