Μαγνήτης για ξενοδοχεία το λιμάνι…

mistral hotel

Μπορεί διάφοροι «καταστροφολόγοι» να επιλέγουν τον όρο «φούσκα» (και να περιμένουν/ ελπίζουν ότι κάποτε θα σκάσει), αλλά η ξεροκέφαλη πραγματικότητα άλλα δηλώνει. Ότι, δηλαδή, το ενδιαφέρον για ξενοδοχειακές μονάδες στον Πειραιά μένει αμείωτο. Μάλλον, για την ακρίβεια, παραμένει διαρκώς εντεινόμενο.

Μετά τα σχέδια του ΟΛΠ και τις ιδιωτικές επενδύσεις γύρω από το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά, πλέον και στην περιοχή του Τουρκολίμανου υπάρχει έντονο ενδιαφέρον.

Λίγο πριν την Πανδημία το παλιό Bella Vista (Αρίων για τους παλιότερους) έγινε Alex και προσφέρει μιαν υπέροχη θέα. Και λίγο πριν φτάσουμε εκεί, ερχόμενοι από την Καστέλα, το Mistral που έμενε χρόνια κλειστό, πέρασε πλέον σε χέρια έλληνα του εξωτερικού και όπως πληροφορείται το Portnet πρόκειται να επαναλειτουργήσει σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν συνυπολογίσει κανείς ότι προχωρά και η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου στο Τουρκολίμανο, αντιλαμβάνεται ότι προοπτικά η ευρύτερη περιοχή – που είναι αντικειμενικά από τις ωραιότερες της Αττικής- αναδεικνύεται εκ νέου σε σημείο αναφοράς για το κλεινόν άστυ…

eep logo