Εύγε, Σταυρούλα!

antonakou bw

Θυμάστε την πλημμύρα στην Βαλαωρίτου της Παλιάς Κοκκινιάς το 2014; Μόλις είχε αναλάβει δήμαρχος ο Γιάννης Μώραλης και μάλιστα, σε μια αυστηρή κριτική τότε το Portnet τον είχε κατηγορήσει γιατί δεν πήγε επιτόπου, σε αντίθεση με την τότε Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη που ήταν παρόντες. Ο δήμαρχος Πειραιά είχε υποστηρίξει πως τα προβλήματα δεν λύνονται με τις επιτόπου παρουσίες, αλλά με συστηματική δουλειά – και μάλλον είχε δίκιο!

Τέλος πάντων, πέρασαν σχεδόν οκτώ χρόνια… Και φτάσαμε στο 2022 για να εγκριθεί ένα κονδύλι 9.3 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά έργα στην Παλιά Κοκκινιά. Οπότε οφείλουμε να πούμε ένα «μπράβο» στην Αντιπεριφερειάρχη Σταυρούλα Αντωνάκου για τον αγώνα που «έδωσε κι ως πρωταθλήτρια κέρδισε» ώστε να υλοποιηθεί το αναγκαίο αυτό έργο υποδομής.

Παρεμπιπτόντως δε, ας σημειωθεί πως και για την ανακαίνιση του αθλητικού κέντρου «Γ.Καπαγέρωφ», που είχε προγραμματισθεί από την προηγούμενη διοίκηση Δούρου, ύψους 8,5 εκ. ευρώ πάλι η νυν αντιπεριφερειάρχης Πειραιά «τα έδωσε όλα» ώστε επιτέλους το έργο να προχωρήσει…
Οπότε δυο φορές «εύγε Σταυρούλα»!!!

ETEKA_Desktop

eep logo

OuranosVeakeioBanner