Η Μάρα υποδέχεται τον Νίκο!

mara koukoudaki

Η εικονιζόμενη Μάρα Κουκουδάκη προλόγισε τον Νίκο Ανδρουλάκη στη συγκέντρωσή του την Τετάρτη το βράδυ στον Πειραϊκό Σύλλογο Πειραιώς.

Κάπως έτσι συνεχίστηκε η εν δημιουργία παράδοση, νέα στελέχη να προλογίζουν τους υποψηφίους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ – είχε προηγηθεί ο Μίλτος Κλαπαδάκης με τον Ανδρέα Λοβέρδο και ο Μηνάς Περάματζης με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Στην εκδήλωση του Ν.Ανδρουλάκη πάντως, μεγαλύτερη σημασία από το ποιοι παρευρέθηκαν είχε η έμπρακτη απόδειξη ότι τελικά η ποσοτική συμμετοχή σε αυτές τις συγκεντρώσεις δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Στον Δήμο Πειραιά, ο Ανδρέας Λοβέρδος -που βγήκε πρώτος- έκανε τη μικρότερη συγκέντρωση, ενώ όπως όλοι παραδέχονται, ο ΓΑΠ που ήλθε τρίτος, είχε κάνει τη μεγαλύτερη – λίγο πιο μεγάλη από την χθεσινή, του Ν. Ανδρουλάκη. Ας μην αναφερθεί κανείς για το πόσους είδε το Portnet να παραβρίσκονται και στις τρεις συγκεντρώσεις.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει ξεχωριστή αναφορά για εκείνους που τάχθηκαν εξαρχής και καθαρά με το φαβορί της δεύτερης Κυριακής.

ETEKA_Desktop

eep logo