Γελαστοί και πάντα φίλοι!

minas miltos

Ο Μηνάς Περάματζης (αριστερά), προλόγισε την περασμένη Πέμπτη τον Γιώργο Παπανδρέου στην ομιλία του στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.
Ο Μίλτος Κλαπαδάκης, την προπερασμένο εβδομάδα, προλόγισε τον Ανδρέα Λοβέρδο στην δική του ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι οι δυο 35αρηδες, εκτός από "φρέσκα" πολιτικά πρόσωπα του Πειραιά, έχουν και πολλά άλλα κοινά.
Είναι στενοί φίλοι εδώ και χρόνια. Μαζί στην Νεολαία ΠΑΣΟΚ, παλιότερα. Μαζί στις παράλληλες προεκλογικές εκστρατείες τους το 2019 - υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γ. Σγουρό ο πρώτος, υποψήφιος δημοτικός με τον Γ. Μώραλη ο δεύτερος.
Και, η λιγότερο ίσως γνωστή συμπόρευση τους, μαζί συνιδρυτικά μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πειραιά, γνωστής και ως Π3!
Η οποία μάλιστα τέλη Σεπτεμβρίου είχε διοργανώσει την επιτυχημένη εκδήλωση για το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης στο Δημοτικό!

Ο δικηγόρος Πειραιά Μίλτος Κλαπαδάκης (και υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά) και ο τραπεζικός οικονομολόγος στον χώρο της ναυτιλίας Μηνάς Περάματζης, παραμένουν στενοί φίλοι, παρά τις διαφορετικές επιλογές τους ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.
Δείγμα απολύτως ενθαρρυντικό για τον χώρο της Κεντροαριστεράς. Εφόσον, φυσικά, η συγκεκριμένη πολιτική- προσωπική στάση δεν αποτελέσει "φωτεινή εξαίρεση", αλλά πανελλαδικό κανόνα στην μετεκλογική κατάσταση στο ΚΙΝΑΛ.

 

eep logo