Σχέση χρόνων...

mixas kollas ioannou

Ο Γιάννης Μίχας ήδη από την εποχή που ήταν βουλευτής και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, την δεκαετία του '90, διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με το λιμάνι και τους εργαζόμενους εκεί.

Οι σχέσεις αυτές μάλιστα ισχυροποιήθηκαν την περίοδο 2002-2010, όταν ήταν αιρετός Νομάρχης Πειραιά. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει αποστασιοποιηθεί από την πολιτική και έχει ασχοληθεί με το μεγάλο πάθος του που είναι η ζωγραφική, οι φιλίες του με ξεχωριστά στελέχη από το λιμάνι παραμένουν ζωντανές.

Και τώρα που ο Γιάννης Μίχας επανενεργοποιήθηκε για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του φίλου του Ανδρέα Λοβέρδου, κάποια γνωστά στελέχη του λιμανιού πήγαν την Τετάρτη το βράδυ στο Δημοτικό και για να ακούσουν τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Α. Λοβέρδο, αλλά και για να τιμήσουν τη φιλία τους με τον Γ.Μίχα.

Αδιάψευστη μαρτυρία από το φακό του Portnet. Δίπλα στον πρώην Νομάρχη βρίσκονται ο πρόεδρος των Σημειωτών Χρήστος Κολλάς και ο παλαίμαχος συνδικαλιστής και μέλος του ΔΣ του υπεραιωνόβιου Σωματείου του λιμανιού, Ηλίας Ιωάννου.

 

eep logo