Το «Όνειρο του Εθνικού» στη Τζαβέλα!

gymnasthrio tzavela anakainiash

Ευχάριστα τα νέα για τις ακαδημίες του Εθνικού, που χρόνια φιλοξενούνται στο γυμναστήριο του Σχολικού Συγκροτήματος στη Τζαβέλλα, ένα κτίριο «ρημαγμένο» από τον χρόνο.
Ο δημιουργός και ιδρυτής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Πειραιώς, Σπύρος Κουτούβαλης ανακοινώνει με ενθουσιασμό σε ανάρτησή του στο facebook ότι αποφασίστηκε η ανακατασκευή του από τον Δήμο Πειραιά:

«Αιφνιδιαστικά αλλά... επιτέλους έφτασε η ώρα για την πλήρη ανακατασκευή του γυμναστηρίου του Σχολικού Συγκροτήματος στην Τζαβέλλα από τον Δήμο Πειραιά, μετά από περίπου τέσσερις δεκαετίες!!
Ένα γυμναστήριο που έχει βγάλει και έχει φιλοξενήσει μεγάλους αθλητές και που φιλοξενεί τις προπονήσεις των ακαδημιών μας και των τεσσάρων αναπτυξιακών τμημάτων γυναικείου βόλεϊ του Ομίλου μας !!
Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μου στο τμήμα, πρώτος μου στόχος ήταν η ανακατασκευή του «ρημαγμένου» κατά γενική ομολογία όλων από τον χρόνο, σχολικού κτιρίου, που με πολύ μεγάλες προσπάθειες από όλους μας διατηρούσαμε σε υποφερτή κατάσταση έτσι ώστε να μπορούν να γυμνάζονται οι Αθλήτριες και οι Αθλητές που το χρησιμοποιούν.
Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος, που έστω και αιφνιδιαστικά και σε χρόνο πολύ δύσκολο για τις Ακαδημίες μας, αλλά και για τα Τέσσερα Αναπτυξιακά μας Τμήματα, που βρίσκονται εν μέσω επίσημων υποχρεώσεων, θα πάρει «σάρκα και οστά» από τον Δήμο Πειραιά ένα Όνειρο Πολλών Ετών για όλους όσους το χρησιμοποιούμε, και βέβαια περισσότερο από όλους για τα παιδιά μας».


eep logo