Εξελίξεις με το Χάι Λάιφ..

xai laif 2021

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του Χαι Λάιφ. Και δεν αναφερόμαστε στην γνωστή πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ περί προσωρινής αναστολής των εργασιών που γίνονταν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Portnet, ο επενδυτής Γ.Θ. ( ιδιαιτέρως γνωστός σε κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα όσα υποστηρίζει η τοπική δημοτική του κίνηση) αναζητεί αγοραστή για το κτήριο. Ο δήμος Πειραιά στον οποίο απευθύνθηκε δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται, πιθανότατα και λόγω του υψηλού τιμήματος, αλλά και της μη λειτουργικότητας του κτηρίου.
Η έκπληξη πάντως θα είναι διπλή εφ' όσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας. Εάν δεν βρεθεί αγοραστής, προτίθεται όντως να λειτουργήσει το ημιυπόγειο του παλιού σινεμά κι αργότερα "Passport" και πιο πρόσφατα "Κρεμλίνο", ως πολυχώρο εκδηλώσεων. Επιπλέον δε, έχει απευθυνθεί σε γνωστό Πειραιώτη δημοσιογράφο (κι αυτός με την σειρά του σε συνάδελφό του) για να αναλάβουν την διαχείριση του χώρου.

Κάτι μας λέει ότι ο τοπικός δημοτικός ΣΥΡΙΖΑ, που είχε αντιδράσει με ένα λιβελογράφημα με υπονοούμενα σε πρόσφατο δημοσίευμα μας, θα βρεθεί σε εξαιρετικά αμήχανη θέση. Εφ' όσον φυσικά τα πράγματα εξελιχθούν έτσι...