Από την Αίγινα για …την Ελλάδα!

kalamakis stavros

Υποψήφιος για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στις εκλογές που θα γίνουν 15 και 16 Σεπτεμβρίου είναι ο Σταύρος Καλαμάκης. Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας από το 2006 και του Μέλους Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής & Αργοσαρωνικού από το 2007, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ιδίως στον χώρο του τουρισμού.
Ο ηλεκτροφωτισμός του Ναού της Αφαίας της Αίγινας ή οι εργασίες για την επέκταση των λιμενικών υποδομών στην Αγία Μαρίνα Αίγινας, φέρουν και την δική του θεσμική «υπογραφή» - για να θυμηθούμε μόνο τα πιο πρόσφατα και σπουδαία αποτελέσματα της δράσης του.

Πάντως ο Σταύρος Καλαμάκης έχει αφήσει το αποτύπωμα του και ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Αττικής (1983 -1987) και κατόπιν Πειραιώς (1987 – 1989), συμβάλλοντας στην ίδρυση του Κέντρου Υγείας Αίγινας ή την σύνδεση του νησιού με έναν ακόμη αγωγό της ΔΕΗ από τον σταθμό της Μεγαλόπολης.
Φέτος, συνέβαλε στην ένταξη της Αίγινας στο πλάνο της εμβολιαστικής επιχείρησης «Ελευθερία», ενώ οργανώθηκαν σε συντονισμό με την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και την Δημοτική Αρχή πάνω από 120 εθελοντικές βάρδιες δασοπροστασίας σε κομβικά σημεία του νησιού, με τη συμμετοχή 80 εθελοντών.

Μετά από όλα αυτά η εκλογή του Σταύρου Καλαμάκη στο δ.σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος θα πρέπει να θεωρείται μια δίκαιη επιβράβευση της πορείας και του έργου του, αλλά και εγγύηση ακόμη μεγαλύτερης προσφοράς στον κλάδο και την ευρύτερη περιοχή των Νησιών και του Πειραιά. Το Portnet εύχεται στον σεμνό, χαμηλόφωνο αλλά και ουσιαστικό Σταύρο Καλαμάκη, καλή επιτυχία!!!

 

ETEKA_Desktop

eep logo