Από την πισίνα στην θάλασσα!

ethniki omada polo

Μέλη της Εθνικής Ομάδας πόλο, που χάρισαν στη χώρα μας το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, βρέθηκαν στα Βοτσαλάκια του Πειραιά, όπου διεξάγεται το Beachpolistas World Tour. Ο Γιάννης Φουντούλης, ο Ντίνος Γενηδουνιάς, ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, ο Γιώργος Δερβίσης και ο Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης!

Όπως σημειώνει σε ανάρτηση του ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης "είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους και πιο πολύ το χάρηκαν τα παιδιά που συμμετείχαν στο Τουρνουά, για τα οποία πλέον αυτοί οι αθλητές είναι τα ινδάλματά τους. Είναι αθλητές οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει, όχι μόνο με τις αθλητικές τους διακρίσεις παγκοσμίως, αλλά και για το ήθος και τη συμπεριφορά τους και τους ευχαριστούμε πολύ για τις χαρές που μας δίνουν".

Δικαίως, λοιπόν;μπορεί να υπερηφανεύεται ο ΟΠΑΝ και προσωπικά ο πρόεδρος του Ιωσήφ Βουράκης, αφού τις τελευταίες τρεις ημέρες η θάλασσα του Πειραιά γέμισε με μικρούς και μεγάλους σε μια πολύ όμορφη και πρωτότυπη αθλητική δράση που διοργάνωσε!

eep logo