Αποτελεσματικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις!

peiraias monodromhseis

Ουσιαστική κυκλοφοριακή ανάσα έχουν δώσει οι αντιδρομήσεις των οδών Φίλωνος (από Βασιλέως Γεωργίου Α΄ έως Ομηρίδου Σκυλίτση) και Νοταρά (από Βασιλέως Γεωργίου Α' έως Ευαγγελιστρίας).
Όπως σημειώνει ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον Πειραιά και το λιμάνι όσο λίγοι, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμίδης, τώρα βγαίνει κανείς πολύ πιο γρήγορα από τη Πειραϊκή προς την παραλιακή,αφού αποφεύγει τη μεγάλη κίνηση της Ακτής Μιαούλη (μέσω Φίλωνος).

Μάλιστα ο ίδιος (Τάκης για τους φίλους του) προτείνει μαζί με την ανάπλαση της Πλατείας Μπακογιάννη που ήδη κάνει το Μετρό, να δοθεί σε ήπια κυκλοφορία και το μικρό κομματάκι της Κολοκοτρώνη πίσω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (από Β. Γεωργίου έως Τσαμαδού) που έχει μετατραπεί σε Παρκινγκ «τσαμπατζήδων και δεκάδων τραπεζοκαθισματων», ούτως ώστε να βοηθηθεί περαιτέρω η πρόσβαση στη νότια/ανατολική έξοδο της πόλης.

Κι ακόμη να προχωρήσει το γκρέμισμα του τείχους της Γούναρη μαζί με την αλλαγή της πύλης Ε9 στην πύλη Ε2, ως χώρου αναχώρησης -άφιξης των πλοίων από Κυκλάδες, βοηθώντας έτσι την πρωινή κίνηση στην Ακτή Μιαούλη.

Μήπως ήλθε η ώρα ο αρμόδιος ή οι συναρμόδιοι αντιδήμαρχοι Πειραιά να ακούσουν τον πρόεδρο τους και να υιοθετήσουν τις ρυθμίσεις που προτείνει;

 

eep logo

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ