Μία εξιχνίαση, πολλά μπράβο!

argiropoulos stelios

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά η υπόθεση της κλοπής από το αυτοκίνητο του ολυμπιονίκη του πόλο Στέλιου Αργυρόπουλου, μιας βαλίτσας και τριών σακ – βουαγιάζ.

Σημειώνεται ότι ο πρωταθλητής μας, όπως και αρκετοί συμπαίκτες του, μετά την επιστροφή τους από το Τόκυο, στις 11 Αυγούστου είχαν κατέβει στην πισίνα του ΟΠΑΝ στα «Βοτσαλάκια» της Καστέλας, που ήταν το «σπίτι» τους και προετοιμάστηκαν για τους Ολυμπιακούς κατά την δύσκολη περίοδο του lockdown.

Πανηγύρισαν με τους φίλους του και μάλιστα ο Στέλιος Αργυρόπουλος (όπως και οι συναθλητές του) είχε μαζί του το ασημένιο μετάλλιο και φωτογραφήθηκε , όπως είχε δημοσιεύσει το Portnet με τον επιχειρηματία Γιάννη Κουλιζάκο. Ευτυχώς που είχε μαζί του το μετάλλιο. Γιατί στα κλοπιμαία βρίσκονταν, εκτός από προσωπικά είδη, ακριβώς σουβενίρ από τους Αγώνες και την Ιαπωνική πρωτεύουσα. Έτσι δεν εκλάπη το μετάλλιο.

Κατά τα λοιπά, μπράβο αξίζει η Ασφάλεια Πειραιά για την εξιχνίαση της κλοπής και το γεγονός ότι βρέθηκαν αρκετά από τα κλοπιμαία, αλλά και σε όλους εκείνους – και ήταν αρκετοί – που συνεργάστηκαν σε αυτήν την διαλεύκανση, θεωρώντας «μεγάλη προσβολή» την κλοπή ενός Ολυμπιονίκη!