Μεταπτυχιακά στο "Boutique" Πα.Πει.!

papei

Το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το γνωστό Πα.Πει., θεωρείται δικαίως ένα από τα καλύτερα "μικρά" ΑΕΙ της χώρας. Εξ ου και ο χαρακτηρισμός Boutique Πανεπιστήμιο!

Ακολουθώντας και φέτος τους ρυθμούς ανάπτυξης κι επέκτασης σε νέα γνωστικά αντικείμενα, όπως συνεχώς κάνει τα τελευταία χρόνια, σε άλλες σχολές και τμήματα σε συνεργασία με άλλα ΑΕΙ κι άλλες φορές αυτόνομα, παρουσιάζει μια μεγάλη κι ελκυστική γκάμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Ένα από αυτά που ξεχωρίζουν - κι αφορούν εκ φύσεως ιδιαιτέρως τα ενδιαφέροντα του Portnet, είναι το νέο μεταπτυχιακό της Σχολής Ναυτιλιακών και Βιομηχανικών Σπουδών.

Πρόκειται για το "Διοίκηση Λιμένων και Παράκτια Οικονομία", που υπογράφει ως διευθυντής του ο κοσμήτορας της Σχολής, καθηγητής Κώστας Χλωμούδης.
Μια ματιά στο πρόγραμμα σπουδών δεν πείθει απλώς ότι πρόκειται για ένα καλά δομημένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Αλλά και ότι έρχεται να καλύψει ένα ακαδημαικό κενό στον χώρο " λιμανιού - πόλης", το οποίο καλυπτόταν μέχρι τώρα εμπειρικά.

Το πρόγραμμα είναι μονοετές η διετές κι είναι διαρθρωμένο έτσι ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν και εργαζόμενοι που εμπλέκονται επαγγελματικά- ή ενδιαφέρονται να εμπλακούν- με το ευρύτερο επιστημονικό πεδίο της Λιμενικής Οικονομίας.

Γιατί, όπως θα μπορούσε να πει κανείς για το Πανεπιστήμιο του Πειραιά, είναι και του "σαλονιού και του λιμανιού"...

ΥΓ.
Περισσότερες πληροφορίες στο https://maritime-unipi.gr/spoudes/metaptychiakes-spoudes/diacheirisi-limenon-paraktia-oikonomia/