Επιστροφή στα «Βοτσαλάκια»!

koulizakos argyropoulos

Στο κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στα «Βοτσαλάκια» της Καστέλας βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης αρκετά μέλη της ομάδας πόλο της Εθνικής Ανδρών. Οι μάγκες που μας κάνανε περήφανους με το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκυο επέστρεψαν, λίγο αφότου προσγειώθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» εκεί απ’ όπου ξεκίνησε το ονειρεμένο ολυμπιακό τους ταξίδι.

Βλέπετε, ο ΟΠΑΝ εν μέσω πανδημίας και lockdown, τηρώντας αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα προσέφερε την πισίνα στην Εθνική Ανδρών για την ολυμπιακή της προετοιμασία κι οι παίκτες της ολυμπιονίκες πλέον γύρισαν να τιμήσουν το «σπίτι» τους με το μετάλλιο στο στήθος.

Ο προπονητής με το χρυσό χαμόγελο Θοδωρής Βλάχος, ο βοηθός του Δημήτρης Κραβαρίτης (που έπαιξε όλη του την καριέρα μόνο στον Ολυμπιακό!) και αρκετοί αθλητές κατέβηκαν στις εγκαταστάσεις του ΟΠΑΝ, αγκαλιάστηκαν με τον πρόεδρο του Ιωσήφ Βουράκη και τον διευθυντή του Κυριάκο Δουρέκα (παλιός πολίστας και ο ίδιος) κι απόλαυσαν ένα ποτό στο Blue Bay δίνοντας την ευκαιρία στον πειραιώτη επιχειρηματία του χώρου Γιάννη Κουλιζάκο να φωτογραφηθεί με τον πολίστα μας Στέλιο Αργυρόπουλο, αλλά και με το μετάλλιο στο χέρι!

koulizakos metalio

Ποιος αμφισβητεί ότι το πόλο είναι «πειραϊκό» άθλημα;

eep logo