Ένας κύκλος κλείνει...

kastellanos giorgos

Με ένα προσεκτικό, όσο και λυρικό κείμενο ανακοινώνει την συνταξιοδότηση του ο διευθυντής της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας, Γιώργος Καστελλάνος.
Χαμηλών τόνων, ήπιος, καλός γνώστης του αντικειμένου και εξαιρετικός επαγγελματίας ο Γ. Καστελλάνος έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για τον όποιο διάδοχο του.
Το Portnet του εύχεται τα καλύτερα για το νέο κύκλο που ανοίγει στην ζωή του!

Για την ιστορία αναδημοσιεύουμε το σχετικό κείμενο του Γιώργου Καστελλάνου από την προσωπική του σελίδα στο Facebook

"Να λοιπόν που ήρθε και για μένα η στιγμή που ίσως όλοι οι εργαζόμενοι περιμένουν. Από τα φοιτητικά έδρανα μέχρι και σήμερα στην Ενωση Λιμένων πέρασαν χρόνια αλλά πάντα μέσα στην αγκαλιά της μεγάλης γαλάζιας αγαπημένης. Δεν την αποχωρίστηκα ούτε στιγμή. Και αυτή μου το ανταπέδωσε με πλούσιες εμπειρίες και ταξίδια σε τόπους και λιμάνια σε όλη τη γη, όπου μπορούσε να πάει, είτε νοερά μέσα από το γραφείο μου είτε με φυσική παρουσία. Γνώρισα άλλους ανθρώπους, ήθη και έθιμα, συνήθειες, νοοτροπίες και πολύ ΓΝΩΣΗ. Το μεγαλύτερο όμως κέρδος είσαστε εσείς, οι πολύτιμοι συνταξιδιώτες μου, πιστοί όλοι της μεγάλης αγαπημένης. Σας ευχαριστώ όλους για αυτά που ζήσαμε μαζί στα λιμάνια και τις θάλασσες του κόσμου. Επειδή όμως ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ, είναι βέβαιο ότι με κάποιο άλλο τρόπο θα ξαναβρεθούμε".

eep logo

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ