Βιβλία κατ΄ οίκον από το Ίδρυμα Λασκαρίδη!

laskaridh idryma

Μια νέα υπηρεσία της Δανειστικής Βιβλιοθήκης "Καίτη Λασκαρίδη", αυτή της διανομής βιβλίων που δανείζει κατ’ οίκον, εγκαινιάζει το ομώνυμο Ίδρυμα. Η υπηρεσία που έχει τον εύγλωττο τίτλο «Παράδοση βιβλίων στο σπίτι», έρχεται κοντά στους πολίτες του Πειραιά μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε. Διατίθεται δε στα μέλη της Δανειστικής Βιβλιοθήκης που κατοικούν στον Δήμο Πειραιά.

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος αποφάσισε την παράταση της ισχύος της συνδρομής για το έτος 2021 των μελών της Βιβλιοθήκης που έκαναν εγγραφή ή ανανέωση εγγραφής από 1/1 έως 31/12 του 2020. (Εγγραφή μέλους στο http://www.laskaridisfoundation.org/engrafi-melous/).
Ο δανεισμός των βιβλίων θα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής κράτησης στο email info@laskaridisfoundation.org ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 216 9003740.

Οι όροι δανεισμού είναι πλέον οι εξής :
* 3 βιβλία για 15 ημέρες με δυνατότητα ανανέωσης (τηλεφωνικώς ή μέσω email) για άλλες 15 ημέρες.
* Η παραλαβή και παράδοση των βιβλίων στο σπίτι θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης και προγραμματισμένου ραντεβού με τους υπεύθυνους της δανειστικής βιβλιοθήκης.
* Τα βιβλία θα παραδίδονται στην εξώπορτα του σπιτιού ή της πολυκατοικίας που διαμένει ο αναγνώστης με όλες τις προφυλάξεις για τη νόσο COVID-19.
* Τα βιβλία θα παραδίδονται σφραγισμένα σε ειδικές σακούλες και ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος θα φέρει γάντια και μάσκα.
* Το μέλος, για την παραλαβή των βιβλίων, θα πρέπει να φοράει επίσης μάσκα και γάντια.
* Η επιστροφή των βιβλίων θα γίνεται με τους ίδιους όρους.

Τα δανειζόμενα βιβλία που επιστρέφονται, θα τοποθετούνται σε ειδικό χώρο για 72 ώρες υπό ειδικές συνθήκες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επισκεφτεί τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Δανειστικής Βιβλιοθήκης, να δει πρόσφατες εκδόσεις, προτάσεις και να βρει το επόμενο βιβλίο που θα διαβάσει!
Ο κατάλογος της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Λασκαρίδη βρίσκεται στην διεύθυνση https://klasklib.openabekt.gr/el.

Κι όπως υπογραμμίζει το Ίδρυμα, αυτές τις δύσκολες μέρες «Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς και ταξιδεύουμε μ' ένα βιβλίο»!

ETEKA_Desktop

eep logo