Ο Σάββας διευκρινίζει

savvas athanasiou 2

Αναφορικά με παλιότερο παραλιακό, όπου το Portnet σημείωνε πως η μη συμμετοχή -μεταξύ άλλων- του Σάββα Αθανασίου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ τα αποδυναμώνει, ο καλός φίλος και συνάδελφος με επιστολή του διευκρινίζει πως υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα ο Σάββας σημειώνει:

"Αγαπητό Portnet,

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θέλω όμως να διευκρινίσω ότι η δική μου κινητικότητα είχε περισσότερο να κάνει με την θετική μου παρουσία να ενθαρρύνω τον Θοδωρή Δρίτσα να είναι και πάλι επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Α' Πειραιά και Νήσων, αλλά και για τη συμμετοχή της Ελένης Σταματάκη, την οποία θεωρώ ότι υπήρξε “η αμπάριζα” της ανανεωτικής αριστεράς στον Πειραιά όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δηλώνω ότι παραμένω ανένταχτος, ωστόσο ανεπιφύλακτα και όλες μου τις δυνάμεις στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ και ελπίζω και αυτή η μάχη να είναι νικηφόρα, όπως η νίκη της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, η πρωτιά στις ευρωκλογές, στις βουλευτικές εκλογές της 25 Γενάρη και στο μεγάλο ΟΧΙ της 5ης Μαίου. Καλώ, όλους τους φίλους και τις φίλες μου, τους Πειραιώτες και τους κατοίκους των Νήσων του Αργοσαρωνικού, να
δώσουν την θετική τους ψήφο στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ και να μην ξεχνούν ότι πάντοτε ο Αγώνας Συνεχίζεται και συνεπώς να συνεχίσουμε να δίνουμε τις καθημερινές μάχες μέσα από τα Δίκτυα Αλληλεγγύης και τα Κινήματα Κατά των Πλειστηριασμών και να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των γεγονότων που οδηγούν σε πιο Ανθρώπινη κοινωνία, σε πιο Δίκαιη Πολιτεία και σε μια Ελεύθερη και Δημοκρατική Ελλάδα ”.

eep logo