Ε.Β.Ε.Π.: Ευχαριστούμε και συμμορφωνόμαστε!

evep euxaristoume

Τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του Κορωνοιού ευχαριστεί το ΕΒΕΠ!
Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΠ και όλες οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου, με ανακοίνωση τους εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για το δύσκολο έργο που επιτελούν. Σημειώνουν δε, πως συμμερίζονται απόλυτα τον καθημερινό αγώνα ζωής και θανάτου που δίνουν για όλους εμάς.

Στην ίδια ανακοίνωση μάλιστα υπογραμμίζουν: «Είμαστε δίπλα τους με το μόνο τρόπο που μπορούμε και αυτός είναι να ακολουθούμε πιστά τις συμβουλές τους και να τηρούμε τις οδηγίες των υπεύθυνων υγειονομικών επιστημόνων και αρμοδίων αρχών. Σε αυτή την πρωτοφανή τριπλή κρίση, εάν δεν βρεθεί λύση στην υγειονομική απειλή, δεν μπορούν να επιλυθούν, ούτε η κοινωνική, ούτε η οικονομική κρίση. Όλοι πλέον εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στο εμβόλιο, αλλά μέχρι τότε, με υπευθυνότητα και υπομονή, μαζί με τους «ήρωες της υγείας», πρέπει να αντιμετωπίσουμε, με τις λιγότερες απώλειες, την απειλή της πανδημίας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς»!

eep logo