Κάθε μέρα "με το μάτι γαρίδα"!

lazarou laxanika

Μέσα στη μαυρίλα της πανδημίας και του lockdown, έρχεται μια "νόστιμη" και πρωτότυπη ιδέα να μας ξυπνήσει για τα καλά...
Από την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου λοιπόν, ο Λευτέρης Λαζάρου ξεκινάει να μαγειρεύει "με το μάτι γαρίδα" και να μας δείχνει συνταγές μέσα από τις σελίδες του στο Facebook, το Ιnstagram και στο νέο του κανάλι στο YouTube. Πρώτη συνταγή, "Μπαρμπούνια με πουρέ αβοκάντο και μπρόκολο"...

Στο μήνυμά του, ο αγαπητός σεφ, σημειώνει:
Φίλες και φίλοι, απ’ το καλοκαίρι ήδη, «μαγείρευα» ένα νέο τρόπο για να επικοινωνήσω μαζί σας. Αποφάσισα λοιπόν να σας δείξω τις συνταγές μου μέσα από τα social media & το youtube. Στόχος μου να ανταποκριθώ σε αυτό που μου έχετε ζητήσει-να μαγειρέψω για εσάς και να σας μεταδώσω τις γνώσεις μου.
Βρισκόμαστε και πάλι σε απόσταση. Όμως, θα έρθουμε πιο κοντά, γιατί η αγάπη για τη μαγειρική, η φροντίδα για τους ανθρώπους κι ένα τραπέζι με ωραίες γεύσεις μας ενώνει. Είναι μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τους συνεργάτες μου με αγάπη, μεράκι κι ελπίζω να σας κρατήσει καλή παρέα. Σας περιμένω να μαγειρέψουμε "ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ", εγώ από την κουζίνα μου κι εσείς από το σπίτι σας.
Καλή μας όρεξη!

eep logo