Μπουκιές γαστρονομικής ιστορίας στο Βίκο...

hpeiros fthinoporo

Αφορμή για φθινοπωρινή εξόρμηση με χρώματα και αρώματα βουνίσια.
Εξοχικές βόλτες στα μονοπάτια των χωριών του Ζαγορίου, στη δρακόλιμνη και τα ηπειρώτικα γεφύρια,
ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και γεύσεις αυθεντικές, μπουκιές γαστρονομικής ιστορίας...
Και όλα αυτά για μόλις 15 άτομα, με όλα τα μέτρα προστασίας.

Από την Τρίτη 27 έως την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, στην Επέκεινα χώρα, στον Βίκο!

Επέκεινα χώρα, 16α Βίκου Μονοπάτια
Λίμνη Γκιστόβα Γράμμος - μπουκιές γαστρονομικής ιστορίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Απόγευμα – βράδυ άφιξη στο Νεστόριο (Καστοριά), ξενοδοχείο Αλέξανδρος.
20.30: Δείπνο.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

08.00: Αναχώρηση για τη λίμνη Γκιστόβα (2.350μ., η υψηλότερη δρακολίμνη στην Ελλάδα, στα σύνορα με την Αλβανία).
10.00: Άφιξη.
14.00: Επίσκεψη στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης (Ίδρυμα Βουλής των Ελλήνων). Υπαίθριο γεύμα
16.00: Αναχώρηση προς το Ζαγόρι.
18.30: Άφιξη στη Βίτσα.
20.30: Δείπνο.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

20.30: Πρωϊνός περίπατος στο Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία.
11.00: Παρουσίαση του σχεδίου ConnectBeyond.
11.30: Μπουκιές γαστρονομικής ιστορίας, Θόδωρος Αλεξίου, Πρόεδρος Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου, σύμβουλος επιχειρήσεων.
13.00: Παραδοσιακό γεύμα από τη Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου, με παραδοσιακή ζωντανή μουσική.
16.30: Επίσκεψη στα γεφύρια, πληροφόρηση για το Ζαγόρι και το Εθνικό Πάρκο.
18.00: Περίπατος στην τοποθεσία Μπελόη (πιθανόν).
21.00: Δείπνο.

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

20.30: Πρωϊνός περίπατος για μανιταρόφιλους στο γεφύρι του Μίσσιου.
12.00: Αναχώρηση.
13.00: Μουσείο Αργυροχρυσοχοίας στο Κάστρο Ιωαννίνων (πιθανόν).

 

eep logo