Κινέζικη βοήθεια στην πράξη!

diamerisma

Η καλή συνάδελφος Σταματίνα Μάρκου, αντιπρόεδρος της Ένωσης Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας μας ενημερώνει για την εξέλιξη της πρωτοβουλίας της Ένωση σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για διάθεση πλήρως εξοπλισμένων διαμερισμάτων εταιρειών-μελών της.

Έτσι πληροφορούμαστε ότι άλλοι τρεις γιατροί και μία νοσηλεύτρια τοποθετήθηκαν απολύτως δωρεάν σε ελεύθερα διαμερίσματα Air Bnb για την ασφάλειά τους και των οικείων τους. Ήδη διαμένουν σε αυτά, τουλάχιστον 20 υγειονομικοί.

Γράφει η Σταματίνα : «Μπορεί να μην τους ξέρετε αλλά είναι ο Λουκάς, ο Γιάννης, ο Κώστας, η Μαριάννα, ο κ. Γιάννης, η Καρολίνα, η Μαρία Έλληνες κι Ελληνίδες αλλά και η Ευτυχία, ο Ερικ, ο Γουειφάνγκ, η Σοφία, Κινέζοι και Κινέζες, που δουλεύουμε αυτές τις ημέρες υπό δύσκολες συνθήκες για να προσφέρουμε κι εμείς κάτι στον αγώνα κατά της εξάπλωσης του ιού, για να προσφέρουμε κι εμείς κάτι στην Ελλάδα μας.
Ένα μεγάλο <μπράβο> στον Πρόεδρο της Ένωσης Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας κ. Miichael Xia, καθώς σε εταιρεία - μέλος της Ενωσής του ανήκουν όλα αυτά τα διαμερίσματα»…

Pin It

menoumespiti