Πίτες πολλές, του ΕΒΕΠ όμως μία!

vasilopita

Για πολιτικούς, πολιτευόμενους και λοιπά δημόσια πρόσωπα έχει ξεκινήσει πλέον η περίοδος των πιτών. Οι πιο έμπειροι μάλιστα οργανώνουν έτσι το πρόγραμμά τους ώστε να προλάβουν να βρεθούν σε όσες δυνατόν περισσότερες – και είναι πολλές φορές που αρκετές συμπίπτουν.

Από όλες τις κοπές πίτας όμως στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και του λιμανιού μία ξεχωρίζει και αποκτά υπερτοπική σημασία η σχετική εκδήλωση που οργανώνει κάθε χρόνο το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, στην οποία μάλιστα, εκτός από την κοπή πίτας βραβεύει και συγκεκριμένες επιχειρήσεις και προσωπικότητες της περιοχής.

Έτσι, φέτος το ΕΒΕΠ στην καθιερωμένη εκδήλωσή του, θα αναγορεύσει σε επίτιμο μέλος του την οικογενειακή επιχείρηση «ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΗΛΙΟΣ», ως αναγνώριση της πλούσιας επιχειρηματικής της δραστηριότητας.
Εφέτος θα βραβευτούν η Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, Zhang Qiyue, για τη συμβολή της στην περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών οικονομικών και πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, καθώς και οι: Γ.Πατέρας, Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Σ. Παληός, Πρόεδρος της εταιρείας «Diana Shipping Inc.», Δ. Ανδριόπουλος, Πρόεδρος της εταιρείας «Dimand Real Estate» και Ν. Γιαννόπουλος, Πρόεδρος και Ιδρυτής της εταιρείας «Ν. Γιαννόπουλος-Π. Αγγελόπουλος ΑΕΒΕ».

eep logo