Ο Πάιατ «ψηφίζει» Celestyal!

Geoffrey Pyatt Photo 2 CC crew

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως (αν και το Portnet είχε γράψει πιο νωρίς), ο Αμερικάνος Πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ βρέθηκε στο Crystal της Celestyal Cruises μίλησε με περίπου 300 αμερικανούς επιβάτες και υποστήριξε την αξιοπιστία και την ασφάλεια των κρουαζιέρων που οργανώνει η Celestyal Cruises.
Κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ξεκινούν οι πολυαναμενόμενες κρουαζιέρες «Τρεις Ήπειροι», με το Crystal να φεύγει από τον Πειραιά και να επισκέπτεται Αίγυπτο, Ισραήλ, Κύπρο και Τουρκία.

Στη φωτογραφία, στο γεύμα που παρέθεσαν τα στελέχη της Celestyal Cruises στον Αμερικάνο Πρέσβη, διακρίνεται ο Πρέσβης των ΗΠΑ, κος Pyatt ανάμεσα σε στελέχη της Cruises και συγκεκριμένα, από αριστερά προς τα δεξιά: καπ. Γιώργος Κουμπενάς, Chief Operations Officer, καπ. Νίκος Βασιλείου, Καπετάνιος του Celestyal Crystal, Φρόσω Ζαρουλέα, Public Relations Manager, Μάριος Ανδρεόπουλος, Commercial Assistant, Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, ο Πρέσβης των Η.Π.Α., Geoffrey Pyatt και ο Αλέξης Οικονόμου, Director of Hotel Operations and Passengers Services.

 

eep logo