Το καλύτερο δώρο για τον Δημήτρη!

karydis dimitris

Μπορεί ο εικονιζόμενος αντιδήμαρχος Πειραιά και πρώην βουλευτής Δημήτρης Καρύδης να γιόρτασε την ονομαστική του εορτή, μετά συγγενών και φίλων, σε ένα συμπαθητικό "κουτούκι", το Σάββατο το βράδυ και να χάρηκε με τα δώρα που του προσέφεραν, αλλά το καλύτερο "δώρο" μάλλον του το έκανε ή "Καθημερινή" στην κυριακάτικη έκδοση της.

Συγκεκριμένα, η πολύ σοβαρή συντηρητική/φιλελεύθερη εφημερίδα με την μεγαλύτερη κυκλοφορία στην χώρα, στην ιδιαίτερα επιτυχημένη στήλη της "Το Κονκλάβιο", που επιμελείται η συνάδελφος Αριστοτελία Πελώνη, πλέκει το εγκώμιο του Δ.Καρύδη. Γιατί, ως πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων του Δήμου Πειραιά, ομόφωνα αποφάσισε τον σχεδιασμό και τις δράσεις σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, εκπαίδευσης, αθλητισμού, πολιτισμού, υγείας και εκμάθησης της γλώσσας για πρόσφυγες και μετανάστες που ζουν κι εργάζονται στον Πειραιά.
"Όταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν εξαντλείται στις φωνές" είναι το τελικό επαινετικό σχόλιο της δημοσιογράφου.

Εδώ, ας σημειωθεί ότι κι άλλα ( τοπικά κυρίως) Μέσα, μεταξύ των οποίων και το Portnet, είχαν γράψει για την πολύ θετική αυτή πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής Μώραλη, που μάλιστα επιτυγχάνει ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις. Ενώ και στα social media είχε καταγραφεί τις προηγούμενες μέρες μια ιδιαιτέρως θετική ανταπόκριση για "τον Πειραιά που πρωτοπορεί (και) στο μεταναστευτικό", όπως γράφτηκε χαρακτηριστικά.

Αλλά όταν ο δημόσιος έπαινος έρχεται από μια εφημερίδα που δεν είναι υποχρεωτικά πολιτικά "κοντά σου", τότε το "δώρο" έχει αντικειμενικά μεγαλύτερη αξία!

 

eep logo