Κάτι ψήνεται!

kokkalis marinakis

Τι ψιθυρίζει άραγε ο Πέτρος Κόκκαλης στο Γιώργο Μαρινάκη; Ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά και υπεύθυνος για τις «Ημέρες Θάλασσας» εκ μέρους του Δήμου, «συλλαμβάνεται» από το φακό να συζητά με …κρυπτική διάθεση με τον Γενικό Διευθυντή της Setel Hellas.
Όλα αυτά στο περιθώριο του πολύ ενδιαφέροντος startup weekend που οργανώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο ΕΒΕΠ και το οποίο στήριξε η Setel. Ένας σημαντικός αριθμός νέων επιστημόνων είχε την ευκαιρία να βρεθεί εκεί, να ανταλλάξει ιδέες και να αναζητήσει και τελικά να βρει τους καταλληλότερους συνεργάτες, αλλά και χρηματοδότες για να μετατρέψει την ιδέα του τελικά σε μια καινοτόμο επιχείρηση.
Αν λάβει κανείς υπόψη του ότι ο Πέτρος Κόκκαλης και το Blue Growth που έχει συστήσει, δίνει ιδιαίτερο βάρος σε επιχειρήσεις αυτού του τύπου, ενώ η Setel Hellas έχει πλέον εξελιχθεί στην κορυφαία ελληνική εταιρεία λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών για τη Ναυτιλία, τότε μπορεί να αντιληφθεί ότι η συζήτηση των Π.Κόκκαλη – Γ.Μαρινάκη θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αλήθεια τι ψήνουνε;

eep logo