Ο …οικονομολόγος του ΠΑ.ΠΕΙ. κι οι ανόητοι…

psarianos ptyxio

Ο εικονιζόμενος Γρηγόρης Ψαριανός κοινοποίησε την παραπάνω φωτογραφία μετά την ορκωμοσία του από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Όπως εξηγεί ο ίδιος ο βουλευτής του Ποταμιού μπήκε στην Ανωτάτη Βιομ.Πειηχανική Σχολή Πειραιά το '72 και το '76 και χρώσταγε δύο μαθήματα. Επέστρεψε και κάνοντας χρήση απόφασης της προηγούμενης κυβέρνησης, που έδινε μια τελευταία ευκαιρία στους «αιώνιους» φοιτητές, πέρασε τα μαθήματα και πήρε πτυχίο με καθυστέρηση 42 ετών! Κι όμως όλο αυτό το σκηνικό – που εμφανέστατα εμπεριέχει στοιχεία αυτοσαρκασμού, τον οποίο η προσωπικότητα του Γρ. Ψαριανού αποδεδειγμένα μπορεί να υποστηρίξει – έγινε αφορμή για πολιτικά σχόλια κατά του κόμματος του. Η υποτιθέμενη σοβαρή ιστοσελίδα Left.gr με κάποιο περίεργο σκεπτικό θυμίζει ότι ο βουλευτής αλλά και το Ποτάμι εναντιώνεται σφοδρά στο (νέο) νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την Παιδεία. Και διαπιστώνει ότι για ακόμη μία φορά «το κόμμα του Σταύρου παγιδεύεται μέσα στις αντιφάσεις του».
Το να μην έχουν χιούμορ είναι μια εκδοχή, η καλύτερη γι’ αυτούς. Το να τα έχουν χαμένα εντελώς οι ανόητοι, προφανώς η πιθανότερη και χειρότερη εκδοχή.

ETEKA_Desktop

eep logo