Ν.Βλαχάκος: Γιατί Αντιδήμαρχος και μάλιστα Δημοτικής Αστυνομίας.

vlaxakos 190519

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν επίσημα (γιατί ανεπισήμως σε μεγάλο βαθμό ήταν γνωστοί) οι νέοι Αντιδήμαρχοι Πειραιά, κυκλοφορούν στην πόλη δυο ερωτήματα:
1. Γιατί συνεργάζεται και αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος του Γ.Μώραλη ο Νίκος Βλαχάκος και
2. Γιατί αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα είναι απλή. Από τη στιγμή που η απλή αναλογική επιβάλει συγκλίσεις και συνεργασίες, αλλά και με βάση την πολιτική ανθρωπογεωγραφία των συνδυασμών Μώραλη και Βλαχάκου, η μετεκλογική συνεργασία τους ήτο όχι μόνο αναμενόμενη, αλλά αυτονόητη. Έτσι ο Νίκος Βλαχάκος, επικεφαλής του δεύτερου συνδυασμού, επέλεξε να ορίσει εαυτόν και όχι κάποιον από τους συμβούλους του, Αντιδήμαρχο.

Σε ότι αφορά το δεύτερο ερώτημα και γιατί επέλεξε την «δύσκολη» Αντιδημαρχία της Δημοτικής Αστυνομίας, την απάντηση μόνο ο ίδιος μπορεί να την δώσει.

ΥΓ
Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι διορισμοί των Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων αλλά και των μελών των Δημοτικών Επιχειρήσεων και των Οργανισμών του Δήμου, οπότε ο προσεκτικός παρατηρητής θα μπορέσει να διαπιστώσει τα «ποιοτικά χαρακτηριστικά» και το εύρος της συνεργασίας των συνδυασμών «Πειραιάς - Νικητής» και «Πειραιάς – Πόλη Πρότυπο».

eep logo