Τάσος Κάρλες: Αποχαιρετισμός «στα όπλα»!

karles avramidis manolakos

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, τη Δευτέρα το βράδυ, δεν ήταν μόνο η τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου Συμβουλίου, αφού την 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει τα καθήκοντά του το νέο, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Ήταν και το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για τον Τάσο Κάρλε, επικεφαλής την τελευταία πενταετία – μετά την παραίτηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου – της μείζονος μειοψηφίας, αφού δεν ήταν εκ νέου υποψήφιος.

Ο Τάσος Κάρλες υπηρέτησε από θέσεις ευθύνης ως Αντιδήμαρχος, μέλος Δημοτικών Εταιριών, αλλά και απλός Δημοτικός Σύμβουλος σχεδόν τρεις δεκαετίες τον Πειραιά και διακρίθηκε ιδιαιτέρως για τον τεκμηριωμένο λόγο του, κυρίως για τα οικονομικά ζητήματα του Δήμου. Συντηρητικός, δεξιός, με φίλους όμως σε όλες τις παρατάξεις. Δεν είναι τυχαίο ότι τα «φώτα» του ζητούσαν κατά καιρούς Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλες τις πτέρυγες, ιδίως όποτε συζητούνταν οικονομικά θέματα.

Στη φωτογραφία που ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο facebook η κόρη του, Αλεξάνδρα Κάρλε, φαίνεται άλλωστε ο Τάσος Κάρλες να περιβάλλεται από δύο από τους πιο παλιούς Δημοτικούς Συμβούλους Πειραιά, τον Τάκη Αβραμίδη που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και τον Κυριακό Μανωλάκο από τη ΝΔ.

Το Portnet εύχεται υγεία και πολλά-πολλά ανέμελα χρόνια στον Τάσο Κάρλε!

Pin It

eep logo