Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο ο υπουργός Τουρισμού!

voutsinas theoxaris

Το ραντεβού είχε «κλειστεί» πριν από τις εκλογές.
Ο Γιάννης Βουτσινάς, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Πειραιά είχε ζητήσει από το Χάρη Θεοχάρη, υποψήφιο βουλευτή ακόμη τότε με τη Νέα Δημοκρατία, να μιλήσει στα μέλη του ΕΕΠ. Προφανώς η συζήτηση θα αφορούσε την οικονομία, τις αναπτυξιακές δυνατότητες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες.

Μεσολάβησαν οι εκλογές και οι «καραμπόλες» που συνήθως προκύπτουν πριν τον σχηματισμό κυβέρνησης κι έτσι ο βουλευτής του Νότιου Τομέα της Αθήνας, Χάρης Θεοχάρης έγινε πλέον υπουργός Τουρισμού.

Πλην όμως φάνηκε συνεπής στο ραντεβού του, κατέβηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά και μίλησε στα μέλη του. Έτσι η συζήτηση είχε απρόσμενα ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς περιεστράφη και στις αναπτυξιακές δυνατότητες και ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει ο τουρισμός στους μικρομεσαίους.

Πληροφορούμαι ότι θα υπάρξει και νέα συνάντηση, όπως άλλωστε και με άλλους υπουργούς, αλλά σε κάθε περίπτωση η πρωτοβουλία αυτή και η διεξαγωγή της συζήτησης την ημέρα ορκομωσίας του νέου υπουργού πιστώνεται στον πρόεδρο του ΕΕΠ Γιάννη Βουτσινά!

eep logo