Τραμπούκικη επίθεση εις βάρος υποψηφίων της ΝΔ στο Πέραμα!

tsiligkirh epithsh

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκαν και καταγγέλλουν υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Πειραιά. Όπως ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, αλλά και η Αλέκα Γκανά, ο Νίκος Δαμηλάκης και ο Νίκος Οικονομάκης.

Συγκεκριμένα, την ώρα που συνεργεία εθελοντών τους μοίραζαν υλικό των υποψηφίων, ομάδα αριστεριστών επιτέθηκε απρόκλητα, διέλυσε τα κιόσκια και κατέστρεψε υλικό των υποψηφίων, το χειρότερο όμως είναι ότι χειροδίκησε εις βάρος κάποιων εθελοντών, με αποτέλεσμα ένας συνεργάτης του Δημήτρη Μαρκόπουλου και μια συνεργάτις της Χριστίνας Τσιλιγκίρη να οδηγηθούν, έστω ελαφρά τραυματισμένοι, στο νοσοκομείο.

Όποιος γνωρίζει τη λογική (;) που καθορίζει αυτές τις ακραίες αριστερίστικες ενέργειες, αντιλαμβάνεται ίσως τα ελατήρια αυτής της άθλιας επίθεσης. Εκείνο πάντως που δεν αντιλαμβάνονται οι ίδιοι ηλίθιοι αριστεριστές είναι ότι με αυτόν τον τρόπο απλώς διαφημίζουν εκείνους στους οποίους επιτίθενται.

Το Bulling του Πολάκη στον Κυμπουρόπουλο τον έστειλε στην ευρωβουλή με πανελλήνιο ρεκόρ- πήρε πάνω από 500.000 σταυρούς.
Άλλη μια τέτοια τραμπούκικη αριστερίστικη επίθεση και θα στείλει με σιγουριά Μαρκόπουλο-Τσιλιγκίρη και όποιο άλλο θύμα των επιθέσεων στα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

eep logo