Ο μεγάλος ηττημένος του Πειραιά!

karmiris vlaxakos notis

Το 42% του Νίκου Βλαχάκου την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών στον Πειραιά, μόνο ως προσωπική του ήττα δεν μπορεί να εκληφθεί.
Μόνος του, χωρίς ιδιαίτερους πόρους με μια τυπική στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία κι απέναντι στο «φαινόμενο» Μώραλη, που μετά από πέντε χρόνια αύξησε εντυπωσιακά τις δυνάμεις του, ο Νίκος Βλαχάκος μπορεί να αισθάνεται και αισθάνεται ηθική δικαίωση για τον δύσκολο αγώνα που έδωσε.

Σεμνός, χαμηλών τόνων κι αγαπητός στον Πειραιά γιατρός, δεν μπορούσε παρά να δεχθεί επισκέψεις φίλων του που ήθελαν να τον στηρίξουν και να τον συγχαρούν αργά την Κυριακή το βράδυ. Στη φωτογραφία βρίσκεται μεταξύ των δημοσιογράφων Δημοσθένη Καρμοίρη και Νότη Ανανιάδη τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Αξιοσημείωτο όμως είναι ότι στο πλαίσιο μια κίνησης πολιτικού πολιτισμού, λίγο νωρίτερα, τον είχε επισκεφθεί και συγχαρεί ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Κίνηση ιδιαίτερης σημασίας, καθώς «η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή». Αλλά και γιατί πλέον, για τη λειτουργία και τη διοίκηση του Δήμου, απαιτούνται ευρύτερες συναινέσεις και συνεργασίες.

Pin It

eep logo