Έκλεψε την παράσταση!

steliatos pstf

Πολλά και επιτυχημένα ήταν τα σεμινάρια, οι εκδηλώσεις και οι ομιλίες κατά το διήμερο των Posidonia Sea Tourism Forum 2019, παρά το γεγονός ότι φέτος το Forum διεξήχθη σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, δηλαδή μεταξύ δύο εκλογών και εν αναμονή των εθνικών εκλογών.

Πάντως, ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε το Forum που αφορούσε το yachting και τον θαλάσσιο τουρισμό, κατά το οποίο «έκλεψε την παράσταση» ο εικονιζόμενος Αντώνης Στελλιάτος.
Ο Πρόεδρος της Ενώσεως Ιδιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών Αναψυχής, με τεκμηριωμένο και σταράτο λόγο, ανέπτυξε τις εντυπωσιακά μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης που έχει ο τομέας, ακριβώς λόγω της νησιωτικότητας της χώρας, τη συμβολή του κλάδου στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες, ιδιαίτερα των μικρών νησιών, που είναι δυσπρόσιτα.

Ακόμη ο Αντώνης Στελλιάτος, παρά το «ύποπτο» πολιτικά περιβάλλον, δεν δίστασε να αναφερθεί δημόσια στην πολύ καλή διάθεση που επέδειξε η -υπό τον Φώτη Κουβέλη- σημερινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος στην αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων του κλάδου, όπως οι παράνομες ναυλώσεις, το μητρώο σκαφών και η επιβολή ΦΠΑ.

Pin It