Όλοι με τον Μίλτο!

miltos liberty

Μια εναλλακτική και γι΄ αυτό ξεχωριστή προεκλογική συγκέντρωση ήταν εκείνη που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο liberty της πλατείας Τερψιθέας. Βλέπετε, ο Μίλτος Κλαπαδάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη, δεν περιορίστηκε να κεράσει ένα ποτό στους φίλους του κάθε ηλικίας και πολιτικής προέλευσης που βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν την υποψηφιότητά του.

Εκτός από τον ίδιο τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, για τον Μίλτο μίλησαν ο παιδοχειρούργος, πρ.δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Πειραιά και επί οκτώ έτη δήμαρχος Νίκαιας Βασίλης Τράπαλης, ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής και ο συνάδελφός του, πρ.πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και υποψήφιος βουλευτής πλέον στην Α΄ Πειραιά με το ΚΙΝΑΛ, Στέλιος Μανουσάκης.

Παρόντες πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και περιφερειακοί με ξεχωριστή φυσικά παρουσία εκείνη του αδελφικού του φίλου, Μηνά Περάματζη, που θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού.
Αλλά παρών και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Δυτικό Τομέα της Β΄ Αθηνών Αντώνης Πανούτσος που… θυμήθηκε ότι είναι Πειραιώτης και κατέβηκε στην γενέτειρά του για να στηρίξει μια ξεχωριστή και ποιοτική υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη, τον δικηγόρο Μίλτο Κλαπαδάκη.

Pin It