«Περιμένω την παραίτηση Δρίτσα»!

varvitsiotis smiling

Την οριστικοποίηση της απόφασης της κυβέρνησης να πουλήσει το 51% του ΟΛΠ περιμένει ο εικονιζόμενος τέως υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για να ζητήσει επίσημα την παραίτηση του νυν υπουργού Θοδωρή Δρίτσα.
Αυτό τουλάχιστον είπε σε δημοσιογράφους, προσερχόμενος την Τετάρτη το βράδυ στο Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος, όπου γιορτάστηκαν τα 28 χρόνια λειτουργίας του Καναλιού-1.
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εξήγησε ότι από τη στιγμή που την πρώτη μέρα της ανάληψης των ευθυνών του και κατά τις προγραμματικές δηλώσεις ως νέος υπουργός, ο Θοδωρής Δρίτσας δεσμεύτηκε ότι ακυρώνεται ο διαγωνισμός πώλησης του ΟΛΠ και του ΟΛΘ, δεν μπορεί να μείνει στη θέση του εφόσον τελικά αποφασιστεί η πώληση του λιμανιού του Πειραιά.
Αργότερα στον ίδιο χώρο και στη ίδια εκδήλωση, προσήλθε ο σημερινός υπουργός, Θ.Δρίτσας, ο οποίος αφού πληροφορήθηκε τα όσα είχε υποστηρίξει ο Μ.Βαρβιτσιώτης, είπε επίσης σε δημοσιογράφους ότι η διαδικασία για τον ΟΛΠ «έχει πολύ δρόμο ακόμα» και οι όποιες αποφάσεις θα καθυστερήσουν, αφού «μόλις ξεκίνησε η συζήτηση».
Φαίνεται ότι μάλλον θα περιμένει αρκετά ο Μιλτ. Βαρβιτσιώτης να παραιτηθεί ο Θ.Δρίτσας...

eep logo