Fair play Μώραλη: Συγγνώμη στον Θανάση Διαβολάκη!

diavolakis peiraias

Με δημόσια δήλωσή του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ζητά συγγνώμη από το υποψήφιο δήμαρχο της παράταξης ΑΝΤΑΡΣΙΑ στο Λιμάνι, Θανάση Διαβολάκη, σχετικά με τη στάση που είχε κρατήσει ο τελευταίος και η παράταξή του κατά το παρελθόν σε ότι αφορά τις διακομματικές-διαπαραταξιακές παραχωρήσεις περιπτέρων, ειδικά δε στη Χρυσή Αυγή.

Η σχετική ανάρτηση του Γιάννη Μώραλη έχει ως εξής:
«Κατά τη διάρκεια του σημερινού debate ανέφερα ότι εκπρόσωποι του Σύριζα, του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετείχαν στην διαπαραταξιακή συνεδρίαση προ των εκλογών του 2014 και 2015 μαζί με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής βγάζοντας μάλιστα ομόφωνες αποφάσεις, ενώ αντίστοιχα φέτος αποχώρησαν από την αντίστοιχη διαπαραταξιακή.
Οφείλω προσωπικά να ζητήσω συγγνώμη από τον Θανάση Διαβολάκη, καθώς είναι αλήθεια ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν η μόνη παράταξη που είχε αποχωρήσει.
Εμμένω φυσικά στην τεκμηριωμένη άποψή μου για τους εκπροσώπους του Λιμανιού της Αγωνίας, της παράταξης του Σύριζα, οι οποίοι συμμετείχαν τότε, βγάζοντας ομόφωνες αποφάσεις ενώ τώρα αποχωρούν και καταγγέλλουν δήθεν τη σημερινή δημοτική αρχή».

eep logo

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ