Έκπληξη!

chlomoudis kostas 2

Η συμμετοχή του εικονιζόμενου καθηγητή Ναυτιλιακών Σπουδών στο ΠΑ.ΠΕΙ. Κώστα Χλωμούδη στην ημερίδα που οργάνωσε την Κυριακή στον ΟΛΠ για τα λιμάνια ο ΣΥΡΙΖΑ εύλογα εξέπληξε αρκετούς – και κάποιους μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Βέβαια ο Κώστας Χλωμούδης ήταν μέχρι πριν 15 χρόνια μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Συνασπισμού και της Νομαρχιακής Επιτροπής του Συν. Πειραιά και παραμένει καλός φίλος αρκετών ηγετικών στελεχών της σημερινής κυβέρνησης. Την τελευταία 15ετία πάντως, πολιτικά είχε μετακινηθεί αισθητά από τις πολιτικές που εξέφραζε το σημερινό κυβερνών κόμμα. Μάλιστα, στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, προφανώς για συμβολικούς λόγους, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χίο.
Αν και η πρόσκληση για τη συμμετοχή του στην ημερίδα προήλθε από υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης, ο ίδιος απέρριπτε ότι μπορεί να σχετίζεται με οποιαδήποτε πιθανότητα αξιοποίησής του σε κυβερνητική θέση. Μάλλον μόνο ένα «εμβόλιο» ορθολογισμού στο προεκλογικά κρατικίστικο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα λιμάνια έκανε με την ομιλία του.

eep logo

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ