Το πιο γνωστό όνομα στη δημιουργική ελληνική μαγειρευτή κουζίνα βασισμένη στη θάλασσα, ο Λευτέρης Λαζάρου ετοιμάζει εκπλήξεις στο Τουρκολίμανο. Αφού επέστρεψε με το περίφημο «Βαρούλκο» του στην πόλη του τον Πειραιά και το Τουρκολίμανο, ο διάσημος σεφ ετοιμάζει, δίπλα ακριβώς από το «Βαρούλκο Seaside» ένα κέντρο ελληνικής γαστρονομίας και υψηλών απολαύσεων. Συγκεκριμένα σε έναν πολυεπίπεδο χώρο οργανώνεται ένα κέντρο που κυρίως θα μεταβιβάζει τη γνώση και την εμπειρία του κυρίως όσον αφορά τα θαλασσινά. Με σεμινάρια μαθήματα μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής για επαγγελματίες, αλλά και χομπίστες και νοικοκυρές. Παράλληλα, ο Λευτέρης Λαζάρου σχεδιάζει την δημιουργία ενός Ινστιτούτου για τους ανθρώπους της βιομηχανίας τροφίμων και την λειτουργία ενός Συνεδριακού χώρου, ενώ το «κλου» του όλου project είναι ένα «Prive Βαρούλκο» για VIP πελάτες με roof cocktail bar, όπου όπως λέει θα μπορεί κανείς να πιει τη σαμπάνια, το κρασί του απολαμβάνοντας μεθυστικό αγνάντεμα στον Σαρωνικό. Πάντα μας εκπλήσσει ο δημιουργικός Λευτέρης…