Λύθηκε το μυστήριο με το διάσημο αβγό του Instagram

egg instagram2

Πριν από λίγο καιρό ένα μυστηριώδες αυγό εμφανίστηκε στο Instagram, με τους διαχειριστές της σελίδας να ζητούν από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να σπάσουν το ρεκόρ της Κάιλι Τζένερ.

Τελικά, όντως το ταπεινό αυτό αυγό κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της φωτογραφίας που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες προβολές (η εικόνα της Κάιλι Τζένερ με την νεογέννητη κόρη της έφτασε τα 18 εκατομμύρια). Κατάφερε να πιάσει 52 εκατομμύρια προβολές μέσα σε ένα μήνα.

Πίσω όμως από αυτό το μυστηριώδες αυγό κρυβόταν όμως κάτι άλλο.

Στις εβδομάδες που ακολούθησαν, όποιος έμπαινε στον λογαριασμό στο Instagram «world_record_egg» έβλεπε το αυγό να αρχίζει να σπάει σιγά σιγά. Πριν από δύο ημέρες, το αυγό εμφανίστηκε με την χαρακτηριστική ραφή που έχει η μπάλα του μπέιζμπολ και την λεζάντα πως όλα θα αποκαλυφθούν την Κυριακή μετά τον τελικό του Super Bowl.

Έτσι, μισή ώρα περίπου μετά τον αγώνα, ένα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, αποκάλυψε τι αφορούσε αυτό το αυγό.

Το βίντεο δείχνει ένα αυγό που αρχίζει σιγά – σιγά να σπάει με το εξής κείμενο να το συνοδεύει: «Γεια, είμαι το αυτό με το παγκόσμιο ρεκόρ (ίσως να έχεις ακούσει για μένα). Πρόσφατα άρχισα να σπάω. Η πίεση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με έχει καταβάλει. Εάν παλεύεις κι εσύ, μίλα σε κάποιο» αναφέρει προτού τελικά ξαναπάρει το αρχικό του σχήμα. «Το έχουμε» αναφέρει στο τέλος με το βίντεο να διαφημίζει την Αμερικανική Ένωση Ψυχικής Υγείας, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα την Αλεξάνδρια της Βιρτζίνια.

Το Twitter έσπευσε να σχολιάσει θετικά το θέμα. «Εντάξει. Ένα μεγάλο χειροκρότημα στην Hulu ( την διαφημιστική εταιρεία πίσω από το μυστήριο αυτό) για το αριστούργημα με το αυγό» έγραψε κάποιος. «Συγχαρητήρια στον δημιουργό του #EggGagn για την χρήση των 15 λεπτών διασημότητας για καλό σκοπό» πρόσθεσε ένας άλλος.

Πηγή: iefimerida.gr

eep logo