Τα «ταλέντα» του Πιτσιόρλα

tsipras dourou papadopoulos

Τι συνδέει τα τρία εικονιζόμενα πρόσωπα; Διαβάστε την παρακάτω ιστορία..

Όπως έγραψε το Portnet πρόσφατα, ο «άρχων» (και) των Λιμένων, πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας, ήταν εκείνος που είχε ανακαλύψει κατά τη μακρινή δεκαετία του ’90 το «ταλεντάκι» που λέγεται Αλέξης Τσίπρας και είναι πλέον ο πρωθυπουργός της χώρας.
Όμως στην περιορισμένη αριστερή δεξαμενή νέων, τότε, πριν από 20 χρόνια, ο παλιός συνεργάτης του Λεωνίδα Κύρκου και του Νίκου Κωνσταντόπουλου, ο σημερινός πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στ.Πιτσιόρλας δεν είχε ανακαλύψει και «αναδείξει» μόνο το σημερινό πρωθυπουργό. Αλλά και την Περιφεριάρχη Αττικής, πλέον, Ρένα Δούρου και τον πρώην εκπρόσωπο του Φώτη Κουβέλη και σήμερα αρχισυντάκτη της εφημερίδας «Επένδυση», δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο.
Είχε και μερικές λανθασμένες επιλογές πριν 25 χρόνια ο Πιτσιόρλας. Δεν του «βγήκε», για παράδειγμα, εκείνος τον οποίο προόριζε για Γραμματέα του Συνασπισμού στον Πειραιά, στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Το ποιος είναι έχει μικρή σημασία. Σημαντικότερο είναι αν οι διοικήσεις του ΟΛΠ και του ΟΛΘ που ετοιμάζει, θα του «βγουν».

 

eep logo