Χάνει κιλά, ανεβάζει στροφές…

mixaloliakos basilis peripatiths

Σε φόρμα – κυριολεκτικά και μεταφορικά – βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος. Συνομιλητές του σημειώνουν κατ’ αρχήν ότι έχει χάσει αρκετά κιλά και προτίθεται να χάσει κι άλλα τις επόμενες εβδομάδες, επιδίδεται άλλωστε σε τακτικό γρήγορα περπάτημα, όπως πολλοί κάτοικοι της Πειραϊκής που τον έχουν δει μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Όμως ο Β.Μιχαλολιάκος βρίσκεται και σε πολιτική φόρμα. Αν και έχει παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος, βρίσκεται συχνότατα στα γραφεία του συνδυασμού του «Μας ενώνει ο Πειραιάς» στον τρίτο όροφο του Δημαρχείου Πειραιά και συνομιλεί με δημοτικούς συμβούλους, αλλά και απλούς πολίτες του Πειραιά. Επιπλέον, στο πολιτικό του γραφείο στην Κολοκοτρώνη συναντάται με στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους, εκφράζει την ανησυχία του για την πορεία της χώρας και της κυβέρνησης αλλά και – αυτό είναι είδηση – τον προβληματισμό του για τη μετεκλογική πορεία της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά.

Πάντως, σε όσους τον ρωτούν αν στο μέλλον σκέφτεται να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική, απαντά υπαινικτικά, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά…

eep logo