Η Νάνσυ στη Β΄ Πειραιά

sgouros theotokatou

Την Κυριακή, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, επικυρώθηκαν και ανακοινώθηκαν το 70% των υποψηφίων, που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του Κινήματος εν’ όψει των εθνικών εκλογών.

Στην Β΄ Εκλογική Περιφέρεια Πειραιώς, όσον αφορά τις ανδρικές υποψηφιότητες, υποψήφιοι με το ΚΙΝ.ΑΛ θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης, ο επί σειρά ετών βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης, ο πρώην Δήμαρχος Κορυδαλλού και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου και ο προερχόμενος από το ΚΙΔΗΣΟ Δημήτρης Διαμαντίδης, υιός του πρώην υπουργού Γιάννη Διαμαντίδη.

Όσον αφορά τις γυναίκες, υποψήφιες θα είναι η προερχόμενη και υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΔΗΣΟ το 2015 Σταυρούλα Στεφανίδου και η Κωνσταντίνα Κοσμίδου, προερχόμενη από το χώρο της πολιτικής οικολογίας και υποψήφια βουλευτής το 2015 με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Νέα, δυναμική υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Πειραιά είναι αυτή της Νάνσυς (Αθανασίας) Θεοτοκάτου – στη φωτογραφία σε περιοδεία με τον Γ.Σγουρό, υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής - προερχόμενης από το ΠΑΣΟΚ και δραστηριοποιούμενης επαγγελματικά στο χώρο της ναυτιλίας. Μάλιστα, η υποψηφιότητα αυτή αναμένεται να έχει σημαντική διείσδυση στο μανιάτικο στοιχείο της περιοχής, καθώς, η Νάνσυ Θεοτοκάτου είναι νύφη του παλιού Αντιδημάρχου Πειραιά και δικηγόρου Κωνσταντίνου Αντωνάκου, αδελφού του Πειραιώτη ιατρού Παναγιώτη Αντωνάκου, ιδιοκτήτη της γνωστής Κλινικής στο κέντρο του Πειραιά.

 

Pin It

eep logo